19 thoughts on “Happy early Halloween

  1. This skin is so cool ! but i think if you make this skin available for e100 or type 5 heavy ! That much better ! they could be a mini leviathan !l

    0

  2. Yesterday I tried to make mini-leviathan out of VK 100.01P… Since I’m a noob and I’m using really simple programs (paint.net lol) I’ve made that thing 😀 What do you think, Milky? 😀 It’s not good as yours of course, but I kinda like it 😉 https://imgur.com/a/B4T0x

    2+

  3. And now I really wish I had a scorpion in my garage… It looks epic!

    Anyway Since It also fits with the halloween theme. Im working on trying to put the Levithan’s model on the Maus for shits and giggles, I’ve gotten the hull and gun to fit fine but the tracks do not, the game will just crash… and as a result of not having the levi’s tracks its a bit of a low rider. I was wondering if you could give me an idea of what to do, It’s something with a script file and number of wheels but I have no idea how to do that part. I just need a bit of guidance if that would be ok with you.

    0

  4. Really some amazing work right there! That is, as long as you are in the garage. In a battle the glow is not nearly as strong, in fact it is barely noticeable. Might be caused to the halloween garage being so much darker than your average battlefield, but I thought I’d mention it anyway in case it is not supposed to be like that.
    I have one problem with the skin though: usually I get 80-100 fps in the game, but in the one game I played with the Skorpion G (did not want to play more because of the reason I am about to name) I had basically constantly 44 fps, with some drops.
    But still, some amazing work! Even though I have to disable it again, because of playability.

    2+

  5. I think the model is causing a critical fault with my GPU that is triggering a system crash. I know that sounds strange and I’ve certainly never heard of something like that before. I also don’t own the tank, but I loaded the model to see how it looks in the garage and both times my system crashed. I removed it and I’m back to normal, no crashing. If nobody else reports it, I wouldn’t pay it any mind, but if a few other people report the same thing, you might look in to it.

    1+

    1. Milky’s forum post included this: “Happy early Halloween. Hope the glow shader doesn’t break again.” Might be your problem, idk.

      1+

          1. To be clear, I don’t expect you to fix it for me, I’m just letting you know there might be a problem. I’ve been a big fan of your work for a while. It looks awesome for the ~15 seconds I can see it and I’d love to use it. It’s unfortunate that I can’t, but I’m a content creator too. You do this for free and can’t fix everything for everybody. So at the end of the day, I’m just letting you know. If I’m the only one, disregard.

            Typically I wouldn’t have said anything, but I’m only seeing crashes with your model. Even then, I would normally keep my mouth shut but it’s taking my whole system down, which is unusual. If I load the model, even if I don’t load the tank in to the garage, my OS crashes within 10-20 seconds. I did some thorough testing before reporting. If you reach a point where other people are seeing the same thing and you need to investigate more, I could grab a log dump for you. Just let me know.

            1+

          2. My first thought was that it was the glow shader itself that was causing the problem, but I stripped out everything down to the vanilla client and realized the tank off to the side in the themed garage uses the glow shader for its textures in the same style, so it’s not the shader itself. Could be something in the way my GPU handles the shader relative to the model.

            1+

          3. Not reporting bugs is more counterproductive. Having buggy remodels isn’t good.

            The Skorpion has a ton more meshes that use the glow effect compared to the other event tanks so I could easily cause slowdowns. Monitor your temps and system usage. All that sounds more like something’s throttling or not getting enough power.

            2+

          4. To rule it out as a cause, I removed and reinstalled my video driver. That appears to have done the trick. Whatever it was, it was a one-off, so no cause for concern. I’d prefer to be an isolated incident than a sign of a larger issue, so that’s good news to me. Thanks for following up. I’m using it now and it looks terrific, or at least the ones killing me do. The Skorpion is such a beast.

            2+

Leave a Reply